Србија – Норвешка, подржи Орлове у Новом Саду

Мушка сениорска репрезентација Србије прву од два сусрета са репрезентацијом Норвешке у квалификацијама за Европско првенство које се одржава у јануару 2024. године игра у четвртак, 9. марта у Новом Саду са почетком у 18 часова.


 


Како до карата?


Требовање улазница врши се путем мејл адресе rsvkarte@gmail.com или путем броја телефона 0616469505. Преузимање требованих карата се врши у канцеларији Градског рукометног савеза Нови Сад, Хајдук Вељкова 11 (улаз Сајмиште) од понедељка, 6. марта, сваког дана од 9 до 16 часова. На дан утакмице, улазнице се преузимају искључиво на благајни хале ”Спенс” од 10 до 18 часова, односно до почетка утакмице. Рукометни савез Србије саветује навијаче Србије да на време обезбеде карте и прилику да бодре изабранике Тонија Ђероне у најважнијој утакмици квалификација.


 


ВАЖНА НАПОМЕНА


Физичка лица могу требовати преузети максимално четири улазнице уз личне информација и број личне карте или пасоша. Рукометни клубови приликом преузимања  требованих карата морају доставити списак лица којима ће дати карте, оверен и потписан од стране овлашћеног лица клуба.


 


ВИДИМО СЕ У НОВОМ САДУ, НАПРЕД СРБИЈА!